Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek yeni bir eve sahip olunacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdırmak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına işaret eder.

Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin üzerine yağmur yağdığını görmek tecrübe sahibi olacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, akıllı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments