Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek saygınlık kazanacağına, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, bereketin ve verimin geleceğine, evlatlarından hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek yüküne ortak olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurun üzerine yağdığını görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve yağmur yağmak ruhunu güzelleştireceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine yağmur yağmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments