Rüyada yağmur yağdırmak

Rüyada yağmur yağdırmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağdırmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Rüyada yoğun yağmur yağdığını görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işaret eder.

Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine delalettir.

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments