Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek

Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, gelirinin azalacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabede yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Olayları hızlandırmaya veya zorlamaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağdığını duymak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine delalettir.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yağmurun üzerine yağdığını görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments