Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Aklınızdaki proje veya hedefleriniz size çok şey katabilir.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstüne kar yağdığını görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet eder.

Rüyada üstüne kar yağdığını görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kısa sürede başarısının artacağına yorulur.

Rüyada üstüne kar yağmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments