Rüyada mezara oturmak

Rüyada mezara oturmak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara oturmak gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada mezara oturmak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, bol dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üstünde oturmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, umutlarının biteceğine delalettir.

Rüyada mezara oturduğunu görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık yanında oturmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üzerine oturmak huzur bulacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık kenarında oturmak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments