Rüyada mezarda oturmak

Rüyada mezarda oturmak işi ile gündeme geleceğine, istediği gibi hareket edeceğine, çarelere kavuşacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarda oturmak gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Rüyada mezar üstünde oturmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada mezar kenarında oturmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın içinde oturmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar üzerinde oturmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kazancın her daim artacağına delalet eder.

Rüyada mezarlık yanında oturmak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık kenarında oturmak neşeli ve huzurlu bir geleceğe, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Rüyada mezara oturmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üzerinde oturmak işlerin düze çıkarılacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments