Rüyada köpeğin üstüne düşmek

Rüyada köpeğin üstüne düşmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, amaçlarını yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada köpeğin üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Rüyada köpeğin üstüne düşmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine inanılır.

Rüyada başının üstüne düşmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne düşmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kötü durumlara düşürüleceğine delalettir.

Rüyada ayakları üstüne düşmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada toprağın üstüne düşmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalettir.

Rüyada üstüne ateş düşmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments