Rüyada kumun üstüne düşmek

Rüyada kumun üstüne düşmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, hata yapılacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, parasının her geçen gün artacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada kumun üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada kumun üstüne düşmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kum içine düşmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada ayak üstüne düşmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne ateş düşmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstüne düşmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları üstüne düşmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada ağacın üstüne düşmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine yorulur.

Rüyada üstüne düşmek kısmetlerin çoğalacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments