Rüyada üstüne ateş düşmek

Rüyada üstüne ateş düşmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, kişinin içinin daralacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada üstüne ateş düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanılabilir veya sizi yanıltmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada üstüne ateş düşmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada sobanın üstüne düşmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, özgüveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne düşmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işaret eder.

Rüyada toprağın üstüne düşmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments