Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, geçim derdi yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, önemli atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, onurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada ayakları üstüne düşmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayakların üstüne düşmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak üstüne düşmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments