Rüyada mezarın üstünde oturmak

Rüyada mezarın üstünde oturmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Sonunda, tekerleğin icadından beri ertelediğiniz belli bir konu hakkında karar verebilirsiniz ya da vermeniz gerekebilir.

Rüyada mezarın üstünde oturmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada mezar üstünde oturmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalet eder.

Rüyada kayanın üstünde oturmak canının ve malının garantide olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada duvarın üstünde oturmak maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprü üstünde oturmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, allah katında günahlarının affolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak üstünde oturmak işinde zarar edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada suyun üstünde oturmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments