Rüyada toprak üstünde oturmak

Rüyada toprak üstünde oturmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada toprak üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Rüyada toprak üstünde oturmak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada duvar üstünde oturmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına tabir olunur.

Rüyada masa üstünde oturmak hidayete ereceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına inanılır.

Rüyada duvarın üstünde oturmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek üstünde oturmak zarara uğrayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ağacın üstünde oturmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada ateşin üstünde oturmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yol üstünde oturmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments