Rüyada duvarın üstünde oturmak

Rüyada duvarın üstünde oturmak yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada duvarın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada duvarın üstünde oturmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar üstünde oturmak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada duvara oturmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarda oturmak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarda oturduğunu görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet eder.

Rüyada duvar üzerinde oturmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına inanılır.

Rüyada bahçe duvarında oturmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek duvarda oturmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments