Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek karlı işler alacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada mezardan ışık çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, yeni bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza tabir olunur.

Rüyada elinden ışık çıktığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet eder.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada mezardan ışık görmek rakiplerine karşı fark atacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada mezarda ışık görmek sorunlarını aşacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments