Rüyada mezarda yeşil ışık görmek

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda yeşil ışık gördüyseniz:

  • Çağrıldığınızda gereken yerde olmanız veya gerekeni yapmanız, ileride bazı konularda dışlanmanızın önünü kesebilir.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada mezar içinde ışık görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalettir.

Rüyada ışıklı mezar görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda ışık görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments