Rüyada gözden ışık çıktığını görmek

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine inanılır.

Rüyada gözden ışık çıktığını gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Rüyada gözden ışık çıktığını görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kısmetinin hep açık olacağına inanılır.

Rüyada gözden kurt çıktığını görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada gözden kan aktığını görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Rüyada gözden iğne çıkarmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gözden kıl çıkarmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözden kan akması görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözde çapak görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada gözde mavi far görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments