Rüyada mezardan ışık görmek

Rüyada mezardan ışık görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, güzel işler yapacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada mezardan ışık gördüyseniz:

  • Bazılarını oluruna bırakmakta fayda var.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek halinin iyi olduğuna, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma yorulmaktadır.

Rüyada ışıklı mezar görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalet eder.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda ışık görmek işlerin aksayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar içinde ışık görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek şansının kendisinden yana gideceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet eder.

Rüyada mezardan ışık görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments