Rüyada mezarın içinde ışık görmek

Rüyada mezarın içinde ışık görmek düşmanlarını kaybetmeye, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezarın içinde ışık gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada mezar içinde ışık görmek ibadete ağırlık verileceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, şansının kendinden yana olacağına inanılır.

Rüyada ışıklı mezar görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işarettir.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Rüyada mezardan ışık görmek rahatlayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda ışık görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments