Rüyada mezar yanından geçmek

Rüyada mezar yanından geçmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, maddi durumun düzeltileceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar yanından geçmek gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada mezarın yanından geçmek kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada mezar yanından geçmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada mezarlık yanından geçmek ileriye gideceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın yanından geçmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet eder.

Rüyada denizin yanından geçmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukurun yanından geçmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşin yanından geçmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments