Rüyada mezarlığın yanından geçmek

Rüyada mezarlığın yanından geçmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan gelişmeleri önemsemenizde fayda var.

Rüyada mezarlık yanından geçmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalettir.

Rüyada mezar yanından geçmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın yanından geçmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada ateşin yanından geçmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada caminin yanından geçmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada suyun yanından geçmek büyük zorluklar yaşayacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın yanından geçmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments