Rüyada ateşin yanından geçmek

Rüyada ateşin yanından geçmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşin yanından geçmek gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Rüyada ateşin yanından geçmek konforundan da ödün vereceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşin üstünden geçmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sorunların günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada ateşin içinden geçmek maddi sorunlarının çözüleceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada cehennem ateşinde yanmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada ateşin çıktığını görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşin içine düşmek yorgun ve hasta hissedeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşin etrafında toplanmak zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada ateşin üzerine oturmak bunun da geleceğine, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments