Rüyada denizin yanından geçmek

Rüyada denizin yanından geçmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulur.

Rüyada denizin yanından geçmek gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Rüyada denizin yanından geçmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yanından geçmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına inanılır.

Rüyada mezarlık yanından geçmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalettir.

Rüyada yılanın yanından geçmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami yanından geçmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, büyük kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun yanından geçmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin yanından geçmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments