Rüyada mezarın yanından geçmek

Rüyada mezarın yanından geçmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ağız tadının kaçacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada mezarın yanından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Rüyada mezarın yanından geçmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada mezarlık yanından geçmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Rüyada mezar yanından geçmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanın yanından geçmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına işarettir.

Rüyada caminin yanından geçmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami yanından geçmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın yanından geçmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments