Rüyada mezar taşına basmak

Rüyada mezar taşına basmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işarettir.

Rüyada mezar taşına basmak gördüyseniz:

  • İç dünyanızdaki gelişmeler sizi bazı konularda atılım yapmaya itebilir.

Rüyada mezar taşına basmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada taşlara basmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada taşa basmak yetki ve imza sahibi olacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üzerine basmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıklara basmak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, belaya ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığın üzerine basmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada mezara basmak dertlerinden arınacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada mezarlara basmak stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments