Rüyada mezara basmak

Rüyada mezara basmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, saygınlığının da artacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara basmak gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada mezar üzerine basmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar basmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarların üstüne basmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mezarın üstüne basmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa basmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üzerine basmak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, hiç istemediği işlere gireceğine işarettir.

Rüyada mezara basmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
KENAN

Öncelikle rüyamda farklı düz duran mağara gibi yere bakan insanlar gördüm bize ilkel eski bir insan hazırmısınız gibi bir kelime söyledi bende telaşlandım bir anda herkez mağaraya kaçtı ben kendimi tanimadiğim sokakta buldum yolun karsisinda tarihi mezarlık gördüm mezarliklarin içinde mezarlara basarak dolaştım bir zaman sonra mezarlık parmakliklarinin üzerinden yola adim attim yol bir anda farklılaştıtan sinra rüyam orada bitti.