Rüyada mezarlığın üzerine basmak

Rüyada mezarlığın üzerine basmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada mezarlığın üzerine basmak gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Rüyada bebek mezarına basmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığın üzerine basmak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üzerine basmak süzüleceğine, ağlayacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına inanılır.

Rüyada mezarlara basmak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına inanılır.

Rüyada mezar taşına basmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığa basmak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak hayatına yeni bir yön vereceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar üzerine basmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments