Rüyada taşa basmak

Rüyada taşa basmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, ünleneceğine, düzenin bozulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada taşa basmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, mal varlıklarınızı ya da özel yaşamınızı ilgilendiren ani haberler veya bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada taşa basmak kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşına basmak onlarla dayanışma içinde olacağına, kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada taşlara basmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölü fareye basmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada samana basmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada sakıza basmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıklarına basmak hayatında yokluğun başgöstereceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Rüyada asma yaprağı basmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments