Rüyada taşlara basmak

Rüyada taşlara basmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, makam ve söz sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlara basmak gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Rüyada taşa basmak haksızlığa uğrayacağına, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Rüyada mezar taşına basmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlara basmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak basmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını islami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Rüyada sel basmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğneye basmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına işaret eder.

Rüyada yılanların üstüne basmak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işarettir.

Rüyada tezek basmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yolunda gideceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments