Rüyada mezar taşı yapmak

Rüyada mezar taşı yapmak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşı yapmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Rüyada mezar taşı yapmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Rüyada eski mezar taşı görmek yenileceğine, şifa bulacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış mezar taşı görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, sevilen bir dostun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan taş toplamak hakkını savunamayacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz mezar taşı görmek gelirinin garanti olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret eder.

Rüyada mezar taşı satın almak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezar taşı yazmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments