Rüyada mezar taşı satın almak

Rüyada mezar taşı satın almak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayallerinin yıkılacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kazancının hiç azalmayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşı satın almak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Rüyada mezar taşı satın almak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı yüzük satın almak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada taş satın almak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tek taş yüzük satın almak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Rüyada mezarlık satın almak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine tabir olunur.

Rüyada mezar satın almak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada mezar yeri satın almak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalettir.

Rüyada kendi mezarını satın almak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, esenlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments