Rüyada beyaz mezar taşı görmek

Rüyada beyaz mezar taşı görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz mezar taşı gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Rüyada beyaz mezar taşı görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada mezar taşına isim yazmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık taşı görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşına sarılmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada boş mezar taşı görmek hayırlı günlerin geleceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada mezar taşı yazmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşı silmek güzel bir hayat süreceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments