Rüyada kırılmış mezar taşı görmek

Rüyada kırılmış mezar taşı görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine delalettir.

Rüyada kırılmış mezar taşı gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Rüyada kırılmış mezar taşı görmek malında zulüm meydana gelmesine, kişinin geri planda kalacağına işaret eder.

Rüyada yüzük taşı kırılması görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğünün taşının kırıldığını görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş kırılması görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşın kırıldığını görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet taşının kırıldığını görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına işaret eder.

Rüyada mezar taşına isim yazmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments