Rüyada kefen içinde birini görmek

Rüyada kefen içinde birini görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, canının sağ olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, maddi gücünün katlanacağına işarettir.

Rüyada kefen içinde birini gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya imajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada annesini kefen içinde görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini kefen içinde görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini kefen içinde görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine yorulur.

Rüyada mezar içinde kefen görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Rüyada kefen içinde birini görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine işarettir.

Rüyada kefen içinde bebek görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini kefenle görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefenle görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments