Rüyada mezar içinde ışık görmek

Rüyada mezar içinde ışık görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada mezar içinde ışık gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Rüyada mezar içinde ışık görmek işlerine bereket geleceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işarettir.

Rüyada ışıklı mezar görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işaret eder.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, küskünlük yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan ışık görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments