Rüyada ışıklı mezar görmek

Rüyada ışıklı mezar görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, hayır işleri yapacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ışıklı mezar gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada ışıklı mezar görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinde ışık görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına inanılır.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan ışık görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meryem

Rüyamda 2 mezar yanayana ve birinden ısık geliyordu kapagı açılıp kapanıyor her açılmasında