Rüyada mezar üstünde ışık görmek

Rüyada mezar üstünde ışık görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Rüyada mezar üstünde ışık gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek işlerin eski haline döneceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, bunu da herkese ilan edeceğine delalettir.

Rüyada mezardan ışık görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ışıklı mezar görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments