Rüyada mermer silmek

Rüyada mermer silmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada mermer silmek gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada mermer silmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer merdiven silmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işarettir.

Rüyada mermer cami görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada mermer merdiven çıkmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven yıkamak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, kötü günlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada mermer eşik görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mermer görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer masa görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments