Rüyada merdivenden düşeni görmek

Rüyada merdivenden düşeni görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, yönetici olacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşeni gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden düşeni görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayatınızın neşe dolacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments