Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, emeğinden hayır göreceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek daha iyi anlaşır olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, zafer elde edileceğine işarettir.

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments