Rüyada gökyüzünden aşağı inmek

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, bazen de rahat geçeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, isteklerin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızdaki kişiler başarılılarınızı engelleyebilir.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek hayatı boyunca hep sevileceğine, sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine inanılır.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada merdiven aşağı inmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments