Rüyada merdiven aşağı inmek

Rüyada merdiven aşağı inmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada merdiven aşağı inmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sözlerine aşırı tepkiler vermeniz sizi güçsüz pozisyona düşürebilir.

Rüyada merdivenden aşağı inmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada merdiven aşağı inmek gün sayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenle aşağı inmek kudreti ve cesareti bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten aşağı inmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı inmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments