Rüyada mezarın başında durmak

Rüyada mezarın başında durmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın başında durmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerin peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada mezar başında durmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada mezarın başında durmak konfor içinde olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi mezarının başında durmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada baş üstü durmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada baş aşağı durmak çok hayırlı günler görüleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına işarettir.

Rüyada merdivenin başında durmak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başı açık namaza durmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında durmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments