Rüyada merdiven basamaklarından düşmek

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, duaların kabul olacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya belli yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına delalettir.

Rüyada merdiven basamağında oturmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak birçok dertle muhatap olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet eder.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments