Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret eder.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmekten kurtulmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak çabalarının boşa çıkacağına, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada suya düşmek ve kurtulmak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada denize düşmek kurtulmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments