Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine yorulur.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz hızda veya pratiklikte gitmiyor olabilir.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek hastalıkların sona ereceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulur.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya inanılır.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek malların artacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada merdivenden düşeni görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına inanılır.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments