Rüyada yamaçtan aşağı inmek

Rüyada yamaçtan aşağı inmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yamaçtan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada yamaçtan aşağı inmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada yamaçtan inmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, ününün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik yamaçtan inmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yamaç çıkmak kazancın ikiye katlanacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya alamet eder.

Rüyada yamaçtan kaymak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada yamaç tırmanmak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına inanılır.

Rüyada yamaca çıkmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada dağ yamacı görmek boş yere korku duyulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments