Rüyada melekler tarafından korunmak

Rüyada melekler tarafından korunmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, bir rahat yüzü görmeyeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada melekler tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Rüyada melekler tarafından korunmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına işaret eder.

Rüyada asker tarafından korunmak gözyaşı döküleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından korunmak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek tarafından korunmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına rivayet eder.

Rüyada yılan tarafından korunmak kaza ve belaların çıkmayacağına, kolay yollardan kazanacağına yorulur.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Rüyada polis tarafından korunmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, alım gücünde yükselme olacağına inanılır.

Rüyada askerler tarafından korunmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments