Rüyada asker tarafından korunmak

Rüyada asker tarafından korunmak can sıkıntısının geçeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada asker tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı önceden tahminde zorlanan meslektaşlarınız, iş arkadaşlarınız, akrabalarınız veya aileniz şaşırıyor olabilirler.

Rüyada askerler tarafından korunmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine yorulur.

Rüyada asker tarafından korunmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada polis tarafından korunmak elinin bollaşmasına vesile olacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korunmak işinin ehli durumuna geleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada köpekler tarafından korunmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından korunmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işaret eder.

Rüyada melekler tarafından korunmak gelmek istediği noktalara geleceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments