Rüyada polis tarafından korunmak

Rüyada polis tarafından korunmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, arkasından gıybet edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmalı yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada polis tarafından korunmak bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslan tarafından korunmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada melekler tarafından korunmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerler tarafından korunmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan tarafından korunmak kötülüklerden uzak olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına işarettir.

Rüyada köpekler tarafından korunmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments